banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Kocaeli evladına sahip çıkıyor.

Kocaeli Umut Elçileri, Hamza'yı sahiplendiği andan itibaren, Hamza'ya destek hızla çoğalıyor.

27 Kasım 2020 Cuma 12:39
Kocaeli evladına sahip çıkıyor.
Kocaeli Umut Elçileri, Hamza'yı sahiplendiği andan itibaren, Hamza'ya  destek hızla çoğalıyor.
Kentin gönüllüleri  tarafından büyüyen umut, Kocaeli Üni. Hodrimeydan'ın da Hamza'nın yanında yer almasıyla birlikte hız kazandı.
Yaklaşık 2.400.000 dolara gen  tedavisi olması gereken Hamza için şu ana kadar yürütülen kampanyada 450.000 dolara ulaşıldı.
Sosyal medya ve ulusal haber  kanallarında yerini bulmaya çalışan Hamza için ilk destek olan il Gaziantep oldu. Bir haftalık destek çağrısı ile kampanya yürüten Gaziantep 200.000 liralık yardım topladı. Gaziantep öncülüğünde gerçekleşen kampanyaya  Kocaeli de kayıtsız kalmadı. 
Yürüyüş yolu üstünde bulunan kafelerden "Kahve Dükkanı" bir günlük cirosunu Hamza'nın kampanyasına aktaracağını duyurdu. Bu duyuruya vatandaş da kayıtsız kalmayarak esnafının olumlu yaklaşımını destekledi.
Umut elçileri:
"Kentimizin kendi çocuğuna sahip çıkıyor olması bizi umutlandırdı. Hep birlikte bir çocuğu yaşama döndürüyoruz. Kahve Dükkanı'nın kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Umudumuza umut kattılar. Bu kentte yaşayan herkesi Hamza'ya umut olmaya davet ediyoruz." dediler. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri