banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Kışladüzü’nün yollarına bakım

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde yürütülen asfalt yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor

02 Eylül 2020 Çarşamba 14:34
Kışladüzü’nün yollarına bakım
Kullanımdan dolayı deforme olan ve hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Körfeze Belediyesi, asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçe genelinde daha önce tespit edilerek plan ve programa alınana tüm mahalle ve sokaklarda asfalt yama çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülüyor.
 
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Vatandaşların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışma gerçekleştiren ekipler son olarak, Hereke Kışladüzü Mahallesi’nde de asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, belirlenen programlar dâhilinde ve vatandaşların 0262 500 00 50 numaralı çağrı merkezine iletilen talepler doğrultusunda birçok sokakta çalışmaların devam edeceğini belirtti.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri