banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Kentler yapıcı muhalefetle gelişir

Başkan Karaosmanoğlu, CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya’yı ağırladı

17 Kasım 2014 Pazartesi 13:13
 Kentler yapıcı muhalefetle gelişir

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve CHP’nin Çayırova’dan Büyükşehir meclis üyelerini Gebze’deki makamında ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu, yapıcı muhalefetten son derece memnun olduklarını ve arzularının da bu olduğunu dile getirdi.

 

ÇAYIROVALILARIN TALEPLERİNİ İLETTİ

Çayırovalıların dilek ve taleplerini iletmek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret eden CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, çeşitli konulardaki görüşlerini iletti. Kaya’nın ziyaretinden son derece memnun olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, yapıcı muhalefetten her zaman memnun olduklarını ve kentin gelişmesine büyük katkı sağladığını belirtti.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri