banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

Karamürsel köy yollarına kış bakımı

Büyükşehir Belediyesi Karamürsel ilçesi Çamçukur, Pazarköy ve Karapınar köylerinde bakım ve onarım çalışması yaptı

12 Eylül 2019 Perşembe 14:42
Karamürsel köy yollarına kış bakımı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sadece şehir merkezlerinin değil, kent genelindeki köy yollarının bakım, onarım ve yenilenmesini de ihmal etmiyor. Bu doğrultuda Karamürsel ilçesi Çamçukur, Pazarköy ve Karapınar köylerinin anayollarında, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla köy yolları kışa hazır hale getirildi.
 
BİN 680 TON ASFALT KULLANILDI
Çamçukur, Pazarköy ve Karapınar köylerinin birbirine bağlayan anayolda yapılan yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında bin 680 ton asfalt kullanıldı. Asfaltlama öncesinde zemine 150 ton PMT serimi gerçekleştirildi. Titizlikle gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmalarıyla bölge halkının memnuniyeti kazanıldı.
 
BOZULAN YOLLAR ONARILDI
Büyükşehir Belediyesi, alt yapı ve doğal nedenlerden dolayı bozulan köy yollarını hızlı bir şekilde onarıyor. Fen İşleri Dairesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yolların kış aylarına hazır hale getirilmesi sağlanıyor. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri