18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

Kadınlar, geleceği planladılar

Körfez'de ikamet eden, sosyal ve kültürel etkinliklerdeki aktif çalışmalarıyla tanınan bir grup kadın; yine bir oluşum için bir araya gelerek, fikir alış verişinde bulundular; yapacakları çalışmayı masaya yatırdılar; izlenecek yol haritası hakkında istişare yaptılar.

13 Mayıs 2019 Pazartesi 10:55
Kadınlar, geleceği planladılar
 Sosyal Sorumluluk Projesi  gerçekleştirmek; sosyal ve kültürel konularda daha aktif bir rol içinde bulunmak, topluma ve içinde bulunduğu ortama daha faydalı işler yapmak; birlik ve beraberlik  duygusunu geliştirmek amacıyla bir araya gelen kadınlar; her zaman çalışan-ürüten, düşünen, sosyal sorumluluk için gayret gösteren başta kadınlar olmak üzere herkese yardımcı olmayı hedeflediklerini ifade ettiler. Körfez'in tanınan isimlerinden olan Yeniyalı  Mahallesinde ikamet eden Nermin Aydın Güzel'in organizesi ile bir araya gelen kadınlar, birlik ve beraberlik mesajı verdiler; güzel hizmetler için çalışacaklarını yenilediler.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri