banner425
19 Nisan 2024 Cuma

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

İzmit’te bulunan yaralı Ebabil kuşu Ormanya’da tedavi edilecek

İzmit ilçesinde esnaflar tarafından bulunan yaralı Ebabil kuşu, Büyükşehir ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere Ormanya’ya götürüldü.

15 Temmuz 2021 Perşembe 11:57
İzmit’te bulunan yaralı Ebabil kuşu Ormanya’da tedavi edilecek
7 gün 24 saat vatandaşın hizmetinde olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, zor durumda olan insanlar kadar hayvanların da yanında oluyor. İzmit ilçesinde çarşı esnafı tarafından bulunan yaralı Ebabil Kuşu, tedavi edilmesi için Büyükşehir Zabıta ekipleri tarafından Doğal Yaşam Parkı Ormanya’ya götürüldü.

ÇARŞI ESNAFI FARK ETTİ
Bugün akşam saatlerinde İzmit çarsı esnafından vatandaşlar, kaldırım üzerinde uçamayan ve yaralı bir kuş olduğunu fark etti. Durumun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bildirilmesi akabinde bölgedeki zabıta ekipleri, olay yerine gitti.

ORMANYA’DA TEDAVİ EDİLECEK
Esnaflar tarafından zabıta ekiplerine teslim edilen yaralı ebabil kuşu, Ormanya’ya teslim edildi. Ormanya’daki uzman veteriner hekimleri tarafından tedavi edilecek ve tüm bakımları yapılacak yaralı Ebabil kuşu tedavisinin ardından doğaya salınacak.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri