banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

İZMİT’TE 153 ÖĞRENCİ DAHA HAYALLERİNE KAVUŞTU

“Haydi Bisikletle Okula” sloganıyla yola çıkan İzmit Belediyesi 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nda ki 153 öğrencinin daha hayalini gerçekleştirdi.

24 Şubat 2019 Pazar 10:02
İZMİT’TE 153 ÖĞRENCİ DAHA HAYALLERİNE KAVUŞTU
 İzmit Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen bisiklet dağıtım törenlerinden biride İzmit’te 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nda gerçekleşti. Okulun konferans salonunda gerçekleşen törene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Akçakoca Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin, okul müdürü Gökhan Dumrul, okul aile birliği başkanı Seher Yıldız, velileri ve öğrenciler katıldı. Bisiklet dağıtım töreni 5/A sınıfından Eslem Berra Keskin’in “Spor” adlı şiiriyle başlarken oldukça renkli görüntüler oluştu.

 

10 YILDIR TEBESSÜM OLUŞTURUYOR

 

Bisiklet dağıtım töreninde ilk olarak konuşan okul müdürü Gökhan Dumrul, “çocukların yüzündeki bu heyecan Nevzat Başkanımızın yüzündeki heyecan ile örtüşüyor. Biz aile olarak çocukların yüzünde tebessüm oluşturuyorsak görevimizi yapıyoruz demektir. Nevzat başkanımızda 10 yıldır çocuklarımızın yüzünde tebessüm oluşturuyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

BİSİKLET SAĞLIK, EĞİTİM, ÇEVRE VE EKONOMİDİR

 

Ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “bisiklet sağlıktır, eğitimdir, çevredir ve ekonomidir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, çağdaş medeniyetler seviyesini işaret etmişti. Fakat lafta kaldığı çok dönem yaşandı. Avrupa 40-50 yıl öncesinden bisiklete binmeye başladı. Bisiklet benim 10 yıl önceki projemdi. O zaman benimle dalga geçmişlerdi Fakat biz çok şükür bisikleti belli bir noktaya getirdik. İzmit’te bisikletle yolculuk sayısı artarak devam ediyor” dedi.

 

EKSİKLİKLER KAPATILACAK

 

Belediye başkanlığı görevinin maaşına ve özlük haklarına ihtiyacı olmadığını ifade eden Başkan Doğan, “10 yıl yeterli diyerek görevimizi bırakıyoruz. Fakat yine okullara gelmeye devam edeceğiz. Ben 15 yıl önce vekil olarak bu okula geldiğimde benden tepegöz istenmişti. Şimdi baktığımızda her sınıfta akıllı tahta var” ifadelerinde bulundu.

 

HER ZAMAN EMRİNİZDEYİZ

 

Başkan Doğan son olarak, “bir anlamda veda konuşması gibi oluyor ama bundan sonra nerde oluruz bilmiyoruz. Ama biz sizin her zaman emrinizdeyiz. Bizim beklentimiz herkesin iyi olmasıdır.  Herkesin Belediye başkanı olarak görevimi tamamlıyorum” dedi.

Program sonrası okul müdür ve öğretmenleriyle bir araya gelen Başka Doğan,  okul ile ilgili bilgiler alarak isteklerini dinledi. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri