banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

İzmit Belediyesinden hemşirelere karanfil

Halk sağlığı için gece gündüz demeden çalışan sağlık emekçisi hemşirelerin gününü unutmayan İzmit Belediyesi tek tek hastanelerde ziyaret ettiği hemşirelere karanfil takdim etti

14 Mayıs 2021 Cuma 13:54
İzmit Belediyesinden  hemşirelere karanfil
 
Toplum sağlığını korumak adına ameliyathanelerde, polikliniklerde, acil servislerde, yoğun bakımlarda, ambulanslarda insanı yaşatma çabasının olduğu her alanda mesai harcayan sağlık emekçisi hemşirelerin günü unutulmadı. Pandemi sürecinde kıymetleri daha çok anlaşılan sağlık çalışanlarının özel günlerini titizlikle takip eden İzmit Belediyesi ekipleri, İzmit’in birçok hastanesine doğru yola çıkarak İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamını iletip, sağlık emekçilerinin Hemşireler Günü’nü karanfille kutladı.
 
ŞÜKRANLARINI SUNDULAR
Kentteki tüm hastanelere giden belediye ekiplerinin yanı sıra İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu da Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek hemşirelerin gününü karanfille kutlayıp belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamını iletti, sağlık emekçilerinin haklarının büyük olduğunu ve pandemi sürecinde verdikleri emekleri için şükran duyduklarını belirtti.
 
HASTANELER ZİYARET EDİLDİ
İzmit’in birçok hastanesine giderek tüm hemşirelere ve diğer sağlık emekçilerine pandemi sürecinde verdikleri yoğun mücadele için teşekkürlerini sunan ekipler; S.B.Ü. Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kocaeli Devlet Hastanesi, İzmit Seka Devlet Hastanesi, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi, Acıbadem Kocaeli Hastanesi, Özel Konak Hastanesi, Özel Cihan Hastanesi, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesi Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne ziyaretlerde bulundu.
 
HEMŞİRELERDEN TEŞEKKÜR
Boş zamanlarında okuyabilmeleri adına belediyenin kültür ve tarih içerikli dergisi İzmit Kafası Dergisi’ni de emekçilerin masalarına bırakan İzmit Belediyesi ekipleri, tüm sağlık emekçilerine sağlıklı günler diledi. Karanfil uzatılıp günlerinin kutlanmasından dolayı şaşkınlıkla karşılık mutluluk yaşayan hemşireler, kendilerine değer veren İzmit Belediyesine ve başkan Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini ve selamlarını iletti. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri