banner372
08 Mart 2021 Pazartesi

Kesintisiz su için 11 adet içme suyu deposu
banner394

İzmit Belediyesinde KVKK eğitimleri başladı

İzmit Belediyesi, birim müdürlerine ve çalışanlarına yönelik 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Koruması Kanunu (KVKK) hakkında farkındalık ve temel eğitimi çalıştayı düzenledi

21 Şubat 2021 Pazar 14:31
İzmit Belediyesinde KVKK eğitimleri başladı
İzmit Belediyesi, birim müdürlerine ve çalışanlarına yönelik 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Koruması Kanunu (KVKK) hakkında farkındalık ve temel eğitimi çalıştayı düzenledi 

İzmit Belediyesi, kamu kurumlarının KVKK kapsamında kişisel veri envanterinin çıkartılması ve Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi’ne (VERBİS) kayıt olunması çerçevesinde birim müdürleri ile çalışanlarına yönelik eğitimlere başladı. Bu kapsamda, alanında uzman hukuk ve teknik danışmanlar tarafından belediye personellerine KVKK ve ilgili mevzuat hakkında bilgiler verildi. 

KİŞİSEL VERİLERİN GÜVENLİĞİNİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKACAK

İzmit Belediyesi personelleri, eğitimlerde kişisel verinin korunmasının önemini ve hukuki konuların detaylarını öğrendi. İzmit Belediyesi, KVKK çalışmaları kapsamında kişisel verilerin korunması konusunda idari ve teknik önlemlerini en üst düzeye çıkararak mevzuata göre güncelleyecek. Verilen eğitimler ve altyapısı ile İzmit Belediyesi, vatandaşların kişisel verilerinin güvenliğini en üst seviyeye çıkaracak. İzmit Belediyesi ve personelleri KVKK çalışmaları tamamlandığında kişisel verilerin korunması konusunda daha yetkin hale gelecek.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 09 Mart 2021 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri