banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

İzmit Belediyesi Yenidoğan ve Tüysüzler'deki hak sahiplerine tapularını verdi

İzmit Belediyesi uygulama imar işlemi tamamlanan Yenidoğan ve Tüysüzler mahallelerindeki hak sahibi olan vatandaşlara tapularını teslim etti.

01 Aralık 2021 Çarşamba 10:19
İzmit Belediyesi Yenidoğan ve Tüysüzler'deki hak sahiplerine tapularını verdi
İzmit Belediyesi Tüysüzler, Yenidoğan Mahallelerinde bulunan 43 nolu İmar uygulama işlemini tamamladı. Yaklaşık 9 hektarlık alanda yapılan 43 nolu uygulama bölgesinde toplam 101 parsel sahibini ilgilendiren 15 adet kadastral parsel uygulamaya girdi ve böylece 22 adet imar parseli oluştu.

YENİ ALANLAR KAZANDIRILDI
Bölgede bulunan hak sahiplerine tapuları İzmit Belediyesi koordinatörleri Hakan Yalçın, Ozan Aksu ve Emlak İstimlak Müdürlüğü personelleri tarafından verildi. İzmit Belediyesi tarafından yapılan bu çalışma ile yollar, kreş alanı ve park alanı gibi alanlar bölgeye kazandırılmış oldu ve yapılaşma koşullarına uygun imar parselleri oluşturuldu.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri