banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

İzmit Belediyesi, yeni çalışma dönemi açılışında KYÖD'ü yalnız bırakmadı

İzmit Belediyesi koordinatörleri, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nin (KYÖD) 74. Çalışma Dönemi Geleneksel Açılış Töreni'nde başkan Didem Turan ve yönetimini yalnız bırakmadı

07 Ekim 2021 Perşembe 11:16
İzmit Belediyesi, yeni çalışma dönemi açılışında  KYÖD'ü yalnız bırakmadı

1947 yılında kurulan Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği'nin 74. Çalışma Dönemi Geleneksel Açılış Töreni dernek binasında gerçekleştirildi. Geleneksel açılış töreni KYÖD Başkanı Didem Turan'ın açılış konuşması ile başlarken, başkan Turan konuşmasının ardından yönetim kurulunu tanıttı ve derneğin yeni üyelerine rozetlerini taktı.

BAŞARI DİLEDİLER
İzmit Belediyesi koordinatörleri Ozan Aksu ve Hakan Yalçın ile İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol da KYÖD'ün yeni çalışma dönemi töreninde başkan Didem Turan ve yönetimini yalnız bırakmadı. İzmit Belediyesi yöneticileri ve Hüseyin Erol, KYÖD Başkanı Didem Turan ve yönetimine yeni çalışma döneminde başarılar diledi.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri