19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

İzmit Belediyesi üst yönetiminden Durhasan'da asfalt mesaisi

İzmit Belediyesi, halkın ulaşım konforunu artırmak için Durhasan Mahallesi Solaklar Mevkii’nde kapsamlı asfalt yenilemesine başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen belediye yöneticileri ise mahallelilerle bir araya gelerek fikir ve önerilerini dinledi

21 Kasım 2021 Pazar 10:27
İzmit Belediyesi üst yönetiminden  Durhasan'da asfalt mesaisi
Kentte ihtiyaç duyulan her noktada yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, kırsal mahallelerdeki asfalt çalışmalarıyla zamanla deforme olan yolları vatandaşlar için daha güvenli hale getiriyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Durhasan Mahallesi Solaklar Mevkii’nde kapsamlı asfalt yenileme çalışmalarına başladı. Belediye yöneticileri ise vatandaşla birlikte çalışmaları inceledi.
İNCELEME GEZİSİ
İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, meclis üyesi Çetin Sarıca, meclis üyesi ve koordinatör Yaşar Kardaş, koordinatör Ozan Aksu, belediye basın danışmanı Cem Şakoğlu ve Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Durhasan Mahalle Azası Mehmet Çelik ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle sakinlerinin teşekkürünü dile getirdiği inceleme gezisinde belediye heyeti, vatandaşla sohbet edip fikir ve önerilerini de dinledi.
BİN 350 METRE
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı bin 350 metre uzunluğundaki ve 6 metre genişliğindeki yolda asfalt çalışmalarını hızla sürdürüyor. Toplamda 2 bin ton asfalt kullanarak yolu yenileyecek olan ekipler, çalışmaları kısa sürede tamamlayarak Durhasan Mahallesi sakinlerine çok daha konforlu ve güvenli bir yol sunacak.


 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri