banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

İzmit Belediyesi halka bir telefon kadar yakın

Şehir merkezinde torununa bakan ve Dağköy’deki evinde olan eşine gıda alışverişini ulaştıramayan vatandaşın yardım talebine İzmit Belediyesi yetişti. Vatandaş “Bir telefonla erzakları eşime ulaştırabildim” dedi

12 Mayıs 2021 Çarşamba 12:35
İzmit Belediyesi halka bir telefon kadar yakın
 
Halkın her sıkıntısına en kısa sürede koşan, vatandaşa en güzel hizmeti sunmak için adımlar atan İzmit Belediyesi, tam kapanma sürecinde koronavirüs ile ilgili denetimlerini de ara vermeden sürdürüyor. İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri rutin denetimlerinin yanı sıra yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara da destek oluyor, yüzlerini gülümsetiyor. Şehir merkezinde torunlarına bakan ve Dağköy’de ikamet eden bir vatandaş, eşinin ihtiyaçları için alışveriş yaptığını fakat eşine ulaştıramadığını belirterek İzmit Belediyesinden yardım istedi.
 
“BİR TELEFONLA ULAŞTIRDIM”
Vatandaşın mağduriyetini giderebilmek için hemen harekete geçen İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaştan eşine götürmek üzere temin ettiği erzakları teslim aldı ve Dağköy’ün yolunu tuttu. Alışverişleri Dağköy’e ulaştıran Zabıta ekipleri, vatandaşların duasını aldı. Sorununu çözen İzmit Belediyesine ve zabıta ekiplerine teşekkür eden vatandaş, “Bir telefonla erzakları eşime ulaştırabildim. Bu zor zamanlarımızda bize yardımcı olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve zabıta ekiplerine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.  

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri