banner425
20 Nisan 2024 Cumartesi

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun 24 Kasım’da öğretmenleri yalnız bırakmadı

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kocaeli Valiliği tarafından gerçekleştirilen programlarda öğretmenleri yalnız bırakmadı

25 Kasım 2021 Perşembe 10:35
İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun 24 Kasım’da öğretmenleri yalnız bırakmadı
24 Kasım Öğretmenler Günü, ilimizde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Asıl mesleği öğretmenlik olan İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun da, bu anlamlı günde meslektaşlarını yalnız bırakmadı. Torun güne, Kocaeli Valiliği’nin saat 09.30’da Kültür Tepesi’nde gerçekleştirdiği çelenk bırakma merasimine katılarak başladı. Programda, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve iki öğretmen gözetiminde Atatürk Heykeli’ne çelenk bırakıldı.

DÜZENLENEN PROGRAM İLE KUTLANDI
Çelenk bırakma töreninin ardından saat 10.30’da Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa geçildi. Protokolün konuşmaları ile başlayan programda, emekliliğe ayrılan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri takdim edildi. Ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri verildi ve aday öğretmenler yemin etti. ‘Öğretmen Gözüyle Kocaeli’ şarkılarının söylenmesinin ardından program, ‘Öğretmen Olmak Oratoryosu’ ile sona erdi.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri