banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

İZMEK yılsonu sergisi yarın kapılarını açıyor!

İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde faaliyet göstererek her yıl binlerce kişiye meslek ve el becerisi kazandıran İZMEK Görsel Sanatlar branşları yılsonu sergisine hazırlanıyor

23 Mayıs 2023 Salı 11:45
İZMEK yılsonu sergisi yarın kapılarını açıyor!
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde faaliyet gösteren İZMEK Görsel Sanatlar branşları yılsonu sergisi gerçekleştirecek. 24 Mayıs Çarşamba günü saat 12.30’da Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisinde açılışı yapılacak olan İZMEK Görsel Sanatlar Yıl Sonu Sergisi 26 Mayıs tarihine kadar İzmitlileri ağırlayacak.

3 GÜN BOYUNCA ZİYARETÇİLERİ AĞIRLAYACAK
Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak olan sergide yağlı boyama, ahşap boyama, ahşap rölyef, üç boyutlu perspektif, hediyelik obje, filografi, hüsnü hat, tezhip, atık kağıt muhtelif, seramik, çinicilik, mum ve mozaik gibi görsel sanatlar ürünleri sergilenecek.

YAZ DÖNEMİ BAŞLIYOR
İZMEK, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 45 kurs merkezinde açılan kurslarda 186 usta öğretici ile 90 branşta hizmet verdi. 41 el sanatları, 14 müzik, 9 dil ve 14 kişisel gelişim branşını barındıran İZMEK, yaz döneminde de eğitimlerine devam edecek.


 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri