banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

İZGAZ ve ENGIE TÜRKİYE'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

İZGAZ ve ENGIE TÜRKİYE'DE GÖREV DEĞİŞİMİ ÖZKÖK'E VEDA... ENGIE TÜRKİYE YENİ CEO'SU CEM SAKARYA

29 Temmuz 2020 Çarşamba 16:42
İZGAZ ve ENGIE TÜRKİYE'DE GÖREV DEĞİŞİMİ
İZGAZ Yönetim Kurulu Başkanı ve Engie Türkiye CEO'su ve Ülke Müdürü Mehmet Gökalp Özkök 11 yıldır görev yaptığı ENGIE ailesinden ayrılıyor.
 
Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2009 yılında İZGAZ Genel Müdür Yardımcısı olarak grup bünyesine katılan, devamında İZGAZ Genel Müdürü ve son olarak ENGIE Türkiye CEO’su ve Ülke Müdürü olarak görev yapan Mehmet Gökalp ÖZKÖK, Temmuz ayı sonu itibari ile ENGIE ailesinden ayrılacak.
 
ENGIE Grup şirketlerinde yöneticiliği süresince insan odaklı çalışmayı benimseyen Özkök, kalifiye ekip çalışanlarıyla Kocaeli’nde İZGAZ, Ankara’da Baymina Doğalgaz Çevrim Santrali ile birlikte,  ENGIE‘nin Türkiye hizmet sektörünün başarılı şirketleri arasında yer almasına katkı sağladı. Özkök, kariyerine farklı bir iş kolunda devam edecek. 
 
Mehmet Gökalp ÖZKÖK’ün ayrılması ile birlikte, ENGIE Türkiye CEO ve Ülke Müdürü görevlerini 1 Ağustos 2020 tarihi itibariyle ENGIE Türkiye CFO ve Bilgi Teknolojileri Başkanı Cem SAKARYA yürütecek.
 
Cem SAKARYA kimdir?
 
Kariyerine Pricewaterhouse Coopers’da başlayan Cem SAKARYA, 2006 yılında ENGIE ailesine katıldı. ENGIE bünyesinde sırasıyla Uni-Mar Enerji Santrali’nde Finans Direktör Yardımcısı, İZGAZ Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı /CFO olarak görev yaptı. SAKARYA, halen ENGIE Türkiye CFO ve Bilgi Teknolojileri Başkanı ve Uni-Mar’da ENGIE Grubunu temsilen Finans Direktörü olarak görevine devam ediyor.
 
Cem SAKARYA 2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Enerji sektöründe elektrik üretim, gaz dağıtım ve perakende alanlarında enerji satış anlaşmaları, finans, iç kontrol, vergi, sigorta, satın alma ve hukuk konularında yöneticilik tecrübesine sahip olan Sakarya’nın Türkiye ve İngiltere mali müşavirlik lisanları da bulunuyor. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri