banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derince’de Sağlık Yatırımları Konuşuldu
banner406

İZAYCAN “Karbon Kahramanı” oldu

İZAYCAN Projesi 5. İstanbul Karbon Zirvesi’nde Düşük Karbon Kahramanı olarak ödüllendirildi.

01 Mayıs 2018 Salı 09:43
İZAYCAN “Karbon Kahramanı” oldu
İZAYDAŞ’ın da desteklediği 5. İstanbul Karbon Zirvesi’nde, 26 kuruluş Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği tarafından Düşük Karbon Kahramanı olarak ödüllendirildi. Bu ödüllerden biri de sürdürülebilir yaşam kültürleri, çevre kirliliği ve iklim değişimi ile mücadelede on binlerce çocuğa ilham olan İZAYCAN projesi oldu.
 
5. İSTANBUL KARBON ZİRVESİ
Karbon salımında cimri davranarak iklim değişimine karşı mücadelede örnek olan kuruluşlar, İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliği ile 5. İstanbul Karbon Zirvesi’nde Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği (SÜT-D) tarafından Düşük Karbon Kahramanı olarak ödüllendirildi.
 
KARBON KAHRAMANI İZAYCAN
Karbon yönetimini başaran 69 projenin aday olduğu yarışta, 26 kuruluş SÜT-D tarafından ödüle layık görüldü. İZAYDAŞ’ın sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve çevre bilincini aşılayan hikâye kitapları ve eğitim programlarıyla her yıl binlerce ilkokul seviyesindeki öğrencilerle buluşan çevreci çocuk karakteri İZAYCAN, “Düşük Karbon Kahramanı” seçildi. 2018 Düşük Karbon Kahramanlarına ödüllerini, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Adnan Tan verirken, maskotu ile yoğun ilgi gören İZAYCAN projesi ödülünü ise İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç aldı.
 
İZAYDAŞ ZİRVEDE STANT AÇTI
Zirveye, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, İZAYDAŞ idarecileri ile İZAYCAN maskotu katıldı. İZAYDAŞ, destekleyici firmalar arasında yer aldığı zirvede ayrıca açtığı stant ile oturumlar arası verilen aralarda katılımcılara tanıtım dokümanlarının yer aldığı çanta hediye etti. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri