banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

İmamoğlu: Bu işbirliğini diğer ilçeler de gösterseydi Kocaeli’de 1500 konut bitirmiştik

Kiptaş İzmit Çınar Evler’de hak sahiplerinin dairelerine eşleştirildiği kura çekiminde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beraber üretmek istiyoruz. Fatma Başkanımızla yaptığımız bu işbirliğini Kocaeli’deki diğer ilçelerde gösterseydi bugün 1500’e yakın konut bitmiş olacaktı” dedi

07 Temmuz 2022 Perşembe 11:04
İmamoğlu: Bu işbirliğini diğer ilçeler de gösterseydi  Kocaeli’de 1500 konut bitirmiştik
İzmit Belediyesi ve Kiptaş tarafından Arızlı Akpınar Mahallesi’nde yapılan Kiptaş İzmit Çınar Evler projesindeki heyecanlı bekleyiş sona erdi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi ile Çınar Evler projesindeki hak sahiplerinin daireleri belirlendi. Kuranın ardından teslim takvimi de duyuruldu. Ev sahipleri 1 Ağustos’tan itibaren evlerine kavuşacak. Kura çekiminde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Fatma Başkanımızla yaptığımız bu işbirliğini Kocaeli’deki diğer ilçelerde gösterseydi bugün 1500’e yakın konut bitmiş olacaktı” dedi.

“O CESARETİ DİĞER İLÇELERDE GÖREMEDİK”
Programda konuşan İmamoğlu devamında, “Böyle bir projeyi, büyük bir kaliteyi vatandaşla buluşturmanın gururunu yaşıyorum. Kiptaş ve emekçilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Kiptaş’ın ilk kez şehir dışına yaptığı bir proje. Fatma başkanımızla yaptığımız görüşme sonrasında bizim ilçemizde de proje yapın diyen ilçeler olmuştu. Bizi davet edin ve Kocaeli’nin hangi ilçesi olursa olsun proje yaparız demiştik. Bu işbirliğini Kocaeli’deki diğer ilçelerde gösterseydi bugün 1500’e yakın konut bitmiş olacaktı bugün. Biz o cesareti açıkçası göremedik. Kura çekiminde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,

“İŞ ÜRETMEK BİZİ MUTLU EDİYOR”
Buradaki yatırımdan bile çok düşük bir yatırım yaptık. 250 bin insanın memnuniyeti söz konusu. Bu imkanı bize Ümraniye Belediyesi verdi. Olağanüstü güzel bir çalışma ortaya çıktı. Bu çalışmadan halkımız kazandı. Buradan ev alan vatandaşa ‘Hangi partiye oy veriyorsun’ diye soran oldu mu? Geçmişte ben Büyükşehir Belediye Başkanını ilçemde görmedim bile. İş üretmek bizi mutlu ediyor. Halka dair hizmet üretmek bizim amacımız.


“EKONOMİ DURUP DURURKEN BOZULMAZ”
Çok Güleryüz var burada. Heyecan herkesi sarmış. 1 Ağustos’a az kaldı. Kısa süre içinde sizleri sıcak yuvanıza kavuşturacağız. Projenin temelini 2020’de attık. Gerçekten zor zamanda işe giriştik ama zor zamanda iş başarmak topluma bir özgüven kazandırır. Pandemi ve ekonomik kriz hepimizi sarstı. Bir işin maliyet hesabını yapmak zorlaştı. Ne yazık ki sıkıntılı bir sürecin içindeyiz. Ekonomi durup dururken bozulmaz.

“BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ”
Dünyanın içinde olduğu ekonomik kriz ortamını bahane gösteren tüm hükümet temsilcileri şunu bilsin; Bu krizde en başarısız olan, maliyetlerin yükseldiği, gelir farklarının en fazla olduğu ülke olduk. Bunlar tersine dönecektir. Bunu hep beraber başaracağız. Dibe vurmuş ülkemizi önce düze çıkarmak için büyük bir mücadelenin içine girmek zorunda kalacağız.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri