banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

İlimtepelilerin tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kars Susuz Belediye Başkanı Murat Uray ile birlikte İlimtepe Kültür Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Baran, “Mimarisi ile Kocaeli’nin en müstesna binalarından biri olacak” dedi

16 Temmuz 2018 Pazartesi 12:24
İlimtepelilerin tüm sosyal  ihtiyaçlarını karşılayacak
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘kardeş belediye’ olan Kars’ın Susuz Belediye Başkanı Murat Uray’ı ağırladı. Makamda gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Başkanlar ilçede yapımı devam eden projeleri gezdi. İlimtepe bölgesinde yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatını gezen başkanlar, gelinen durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Baran, kısa süre içerisinde merkezin hizmet vermeye başlayacağını belirtti.
1200 KİŞİLİK SALON
Başkan Baran, “10 bin metrekare kapalı alana sahip bir kültür merkezi olacak. İçerisinde sadece 2 bin metrekarelik bir düğün salonu yer alacak. Bin 200 kişi ile düğün yapılabilecek. Selçuklu mimarisi ile inşa ettiğimiz Kocaeli’nin müstesna binalarından biri olacak. 8 bin kişilik bir nüfusa sahip olan İlimtepe bölgemiz için de tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir yapı konumunda.
SOSYAL DONATI ALANLARI
İçerisinde sağlık merkezi, KOMEK, jandarma gibi bölge ihtiyaçlarına cevap verecek sosyal donatı alanları da barındırıyor. Bu proje bölgemiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Susuz Belediye Başkanı Murat Uray da projeyi çok beğendiğini belirterek, “Başkanımız Körfez’e yakışır projelere imza atıyor” ifadelerini kullandı.
    

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri