28 Mart 2025 Cuma

“Mutlu Bir Derince İnşa Edeceğiz”

Hürriyet’ten yeni dönemde emeklilere müjde!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yeni dönem projeleri kapsamında hayata geçireceği Emekli Çınar Kart ile emeklilerin sosyal tesislerde ekstra indirim alacaklarını ifade etti

25 Mart 2024 Pazartesi 09:26
Hürriyet’ten yeni dönemde emeklilere müjde!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmitli Çınarlar için hayata geçireceği projeleri anlattı. Hürriyet şu ifadeleri kullandı: Büyüklerimize, şehit ailelerimize, gazilerimize ve emeklilere saygı başlığı altında projelerimiz bu dönemde de devam edecek. Kuruçeşme, Serdar, Yuvam Akarca ve Gündoğdu’da faaliyete geçirdiğimiz Asırlık Çınar Evleri’nin yenisini Yahya Kaptan’da hayata geçireceğiz. Sayılarını da giderek arttıracağız.

EMEKLİ ÇINAR KART
Emekliler şu an çok mustarip, çok sıkıntıdalar. Hükümetin reva gördüğü tüm olumsuzluklara karşı biz sizlerin yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Emekli Çınar Kartı hayata geçireceğiz. Tüm sosyal tesislerimizde aldığınız hizmetlerde sizlere belirli indirimler sağlayacağız. Ciddi uygun fiyatlarla hizmet verdiğimiz alanlarda emeklilerimiz için ayrıca kolaylık sağlayacağız.

ŞEHİT YAKINI VE GAZİ EVİ
Şehit yakınlarımızın talebi doğrultusunda Şehit Yakını ve Gazi Evi projemizi hayata geçireceğiz. Ayrıca vatandaşlarımız Taziye Evi talep ediyorlardı. Onu da inşallah yeni dönemde kazandırmayı çok istiyoruz.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 31 Ocak 2025 Manşeti
    ARŞİV