banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Hürriyet, merkezden kırsala tüm muhtarları tek tek dinledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kentin dört bir tarafına adil hizmet götürmek adına muhtarlarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi

10 Nisan 2021 Cumartesi 13:50
Hürriyet, merkezden kırsala tüm muhtarları tek tek dinledi
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, merkezden kırsala tüm mahalleleri önemsiyor ve muhtarlarla sık sık buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Hürriyet, tüm muhtarlarla bir araya gelerek tek tek tüm sorun ve talepleri dinledi. Geniş kapsamlı toplantıya muhtarların yanı sıra İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları, koordinatörler ve birim müdürleri katıldı. 

ÖNERİLERİNİZ KIYMETLİ

Toplantının açılışını yapan Başkan Hürriyet, “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Pandemi koşulları nedeniyle sizleri riske atmadan, tedbirler kapsamında taleplerinizi dinlemek istedik. Ara ara bir araya gelmek, sorunları ve ihtiyaçları dinlemek önemli.  Ayrıca önümüz Ramazan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak ve sizlerin bu konuda bize edeceğiniz yardımlar, öneriler kıymetli. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için bize yapacağınız yönlendirmeleri önemsiyoruz.  

DAYANIŞMA VE HOŞGÖRÜ ÖNEMLİ

Pandemi nedeniyle bilmediğimiz, zorlu bir süreç yaşıyoruz. Nasıl mücadele edeceğimizi hep beraber öğreniyoruz. Bu dönemde beraberlik, dayanışma ve hoşgörü çok önemli. Mahallelilerimiz acil ihtiyaçları ve istekleri konusunda bize ileteceklerini not alarak sizleri bilgilendirmek ve en kısa sürede dönüş yapmak istiyoruz. Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz de sizleri bilgilendirmek için buradalar. Kendi programımızı sizlere iletelim sizler de mahallenizdeki vatandaşlara iletin istiyoruz” şeklinde konuştu. 

KARLA MÜCADELE İÇİN TEŞEKKÜR

Başkan Hürriyet konuşmasının ardından tüm muhtarlara tek tek söz vererek, mahallelerdeki ihtiyaçları dinledi. Notlarını alan Hürriyet, birim müdürleri ve başkan yardımcıları ile birlikte, programlarında olan ve muhtarların istekleri doğrultusunda programlarına ekledikleri proje ve çalışmaları detaylarıyla aktardılar. Muhtarlar, kendileriyle sık sık bir araya geldiği, fikirlerini önemsediği için duyduğu memnuniyeti ifade ederlerken, özellikle son yılların en yoğun kar yağışının yaşadığı 2021 yılında, karla mücadelede sarf ettikleri emek için Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür ettiler.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri