19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

HÜRRİYET, İFTARLARDA

Göreve geldiği ilk günden beri binlerce kişinin tebrik edip hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, hafta sonunu da yoğun geçirdi. Hafta içi bir taraftan belediye işleriyle uğraşan, bir taraftan da ziyaretçilerini ağırlayan Başkan Hürriyet, hata sonunda vatandaşların iftar davetlerine katıldı.

13 Mayıs 2019 Pazartesi 12:41
HÜRRİYET, İFTARLARDA
 HÜRRİYET KÖYLERDE

 

Hürriyet, ilk olarak Ulupınar Köyü Geleneksel İftar programında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.  Başkan Hürriyet “ bizlere kapılarını ve gönüllerini açan, sofralarını bizimle paylaşan Ulupınar Köyü sakinlerine, değerli muhtarlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah hepimizin ibadetlerini kabul eylesin” şeklinde konuştu.

İzmit Belediye Başkanı, Yassıbağ Tekkeköy Camii Derneği'nin davetine de katılarak vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Başkan Hürriyet, Yasssıbağ sakinlerine ilgilerinden dolayı teşekkür ettikten sonra Hacıoğlu Köyüne de geçerek buradaki vatandaşlarla da bir araya geldi.

 

GELENEKSEL İFTAR BULUŞMASINDA

 

Gittiği he yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Hürriyet, Kocaeli Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Ailesinin geleneksel iftar programına da konuk oldu.  Vatandaşlarla birlikte iftar açan İzmit Belediye Başkanı Dernek Başkanı Fuat Biçici ve yönetimiyle vatandaşlara teşekkür etti.

 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri