banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derince’de Sağlık Yatırımları Konuşuldu
banner406

Gölcük’teki iki önemli caddede üstyapı çalışması

Gölcük ilçesindeki iki önemli cadde olan Anafartalar Caddesi’ndeki üstyapı çalışması tamamlanırken Başak Caddesi’nde imalatlara bugün başlandı.

17 Temmuz 2021 Cumartesi 13:18
Gölcük’teki iki önemli caddede üstyapı çalışması

Şehir genelindeki birçok noktada üstyapı çalışması gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir çoğunu tamamlarken plan dahilinde yeni çalışmalara başlıyor. Bu kapsamda Gölcük ilçesi Donanma Mahallesi’nde bulunan Anafartalar Caddesi’ndeki üstyapı çalışması tamamlanırken Topçular Mahallesi Başak Caddesi’ndeki üstyapı imalatlarına bugün itibari başlandı.

ANAFARTALAR CADDESİNDE 3 BİN TON ASFALT SERİLDİ
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında uzunluğu bin 100 metre olan Anafartalar Caddesinde 2 bin 650 metreküp trimer kazısı yapıldı. İş dahilinde 4 bin 430 ton PMT ve 3 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

BAŞAK CADDESİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
Üstyapı çalışmalarının bugün başladığı 900 metre uzunluğundaki Başak Caddesinde, bin 230 metreküp trimer imalat tamamlandı. PMT imalatına başlanan cadde de bin 900 ton PMT ve bin 600 ton binder serimi yapılarak çalışmalar tamamlanacak.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri