19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

GAZİLER GÜNÜ, ÇELENK SUNMA TÖRENİ KOCAELİ VALİSİNİN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Mareşallik Rütbesi ve Gazilik Unvanının verilişinin 97. yıldönümü olan Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen çelenk sunma töreni, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

20 Eylül 2018 Perşembe 13:27
GAZİLER GÜNÜ,  ÇELENK SUNMA TÖRENİ KOCAELİ VALİSİNİN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, Türkiye Büyük Millet Meclisi  tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Mareşallik Rütbesi ve Gazilik Unvanının verilişinin 97. yıldönümü olan Gaziler Günü nedeniyle  düzenlenen çelenk sunma töreni, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
 
Atatürk Anıtında düzenlenen çelenk sunma törenine;  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra; Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Deniz Eğitim ve Öğretim- Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Baro Başkanı Sertif Gökçe, Vali Yardımcısı Dursun Balaban,  İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Yrb. Murat Filiz, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik,  daire müdürleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık ve askeri erkân, gaziler, şehit ve gazi yakınları ile öğrenciler katıldı.
 
Kocaeli Valiliği, Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi tarafından Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.
 
Gazi Anadolu Lisesi öğrencisi Ebrar Dardem’in okuduğu “Ya Şehit Ol Ya Gazi” adlı şiirin ardından Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık bir konuşma gerçekleştirdi.
 
Çelenk sunma töreninin ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri gazi ve şehit aileleriyle yakından ilgilenerek, onlarla bir süre sohbet ettiler.
 
 
Haber : Özlem ÇİMEN ESEN
             19.09.2018 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri