18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Fethiye Caddesi’nin yeni görünümüne adım adım

İzmit Belediyesinin Fethiye Caddesi ve yan yolların yeniden düzenlenmesi projesi kapsamında beton serim çalışmasını tamamladığı Fethiye Caddesi’nde ilk taş kaplamalar yerleştirilmeye başladı

18 Mayıs 2022 Çarşamba 11:12
Fethiye Caddesi’nin yeni görünümüne adım adım
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle 20 yıldan sonra yenilenecek olan Fethiye Caddesi’nde çalışmalar titizlikle devam ediyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı ve ardından beton serimi işleminin de bittiği Fethiye Caddesi, yeni görüntüsüne bir adım daha yaklaştı. Üstyapı çalışmaları kapsamında bugün ilk taş kaplamalar yerleştirilmeye başlandı.

ÇALIŞMA YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR
Fethiye Caddesi’nde gerçekleştirilen üst yapı çalışmaları kapsamında ekipler, Bilecik beji renginde ve 10 cm kalınlığında doğal mermer taş kaplamaları yerleştirmeye başladı. İlk taş kaplama çalışmalarını belediye bünyesinde görevli mühendisler yakından takip ederken İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörler Cem Serhat Dayanç ve Birol Sağlam sahada yerini aldı.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri