16 Nisan 2024 Salı

Kocaeli 38. Kent Bayramlaşmasına Hazır!

Derince Belediyesi Spor Müdürlüğü ilçede yer alan okulların Beden Eğitimi Öğretmenlerine yönelik bir program tertip etti.

Derince Belediyesi Spor Müdürlüğü ilçede yer alan okulların Beden Eğitimi Öğretmenlerine yönelik bir program tertip etti. Gerçekleşen organizasyona Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabyır, Derince Belediyesi Gençlik ve Spor Müdür Osman Cömert, Belediye Derince Spor Sportif Direktörü Mustafa Polat, İlçe Halk Eğitim Müdürü Abdulkadir Yardımcı ve Beden Eğitimi Öğretmenleri katıldı.

29 Kasım 2019 Cuma 12:09
Derince Belediyesi Spor Müdürlüğü ilçede yer alan okulların Beden Eğitimi Öğretmenlerine yönelik bir program tertip etti.
Gerçekleşen organizasyona Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabyır, Derince Belediyesi Gençlik ve Spor Müdür Osman Cömert, Belediye Derince Spor Sportif Direktörü Mustafa Polat, İlçe Halk Eğitim Müdürü Abdulkadir Yardımcı ve Beden Eğitimi Öğretmenleri katıldı.

Derince'de tüm çocukların spor yapması hedefiyle çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, ‘’Öncelikle sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Öğretmenler gününüzü tebrik ederim.Belediye olarak siz kıymetli öğretmenlerimiz ile omuz omuza verip Derince’de spor yapmayan çocuk kalmasın hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okullarımız ile koordineli şekilde bir çalışma yapmayı planlıyoruz. Çalışmanın alt yapısını hazırladık. Spor Müdürlüğümüz aracılığı ile sizlerle devamlı  iletişim içinde olacağız. Okullarımızda aktif bir şekilde spor yapan öğrencilerimize her türlü desteği vereceğiz. Tesisleşme noktasından Başkanımız Zeki Aygün önemli çalışmaları hizmete sunuyor. Dumlupınar Mahallemizdeki Gençlik ve Spor Merkezimizin temelini geçtiğimiz günlerde attık.Fatih mahallesinde de proje çalışmaları devam eden bir merkezimiz daha var. Bunlarla beraber futbol dışında farklı spor dallarında da branşlaşmaya gideceğiz. Bu konuda sizlerden gelecek fikirler bizler için çok önemli. İstişarede bulunarak hep birlikte ilçemize en güzel şekilde hizmet edeceğiz’’ dedi. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 16 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri