banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Çıraklı ile Çavuşlu mahalleleri bağlantı yolu köprüsü yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez İlçesi Çıraklı ile Derince İlçesi Çavuşlu mahalleleri bağlantı yolu köprüsü yenileniyor.

20 Mart 2019 Çarşamba 08:53
Çıraklı ile Çavuşlu mahalleleri  bağlantı yolu köprüsü yenileniyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez İlçesi Çıraklı ile Derince İlçesi Çavuşlu mahalleleri bağlantı yolu köprüsünü yenilemek için ihale düzenledi. Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda yapılan ihaleye 8 firma katıldı. İhalede en düşük teklifi 1 milyon 635 bin TL ile İlyas Yıldız verirken, en yüksek teklifi 2 milyon 239 bin TL ile Gökbeyaz İnşaat verdi.

 

1250 METREKÜP BETON DÖKÜLECEK

Büyükşehir Belediyesi, yeni kavşaklar ve yan yollar yaparken var olan bağlantı yolları ile onlara bağlı köprülere de gerekli önemi veriyor. Bu kapsamda yıllar içinde eskiyen ve bozulan Körfez İlçesi Çıraklı ile Derince İlçesi Çavuşlu mahalleleri bağlantı yolu köprüsü için de yenileme çalışması başlatıldı. Çalışmaların kısa zamanda başlayacağı bağlantı yolu köprüsünün yenilenmesi için 1250 metreküp beton, 136 metre kazık ve 90 ton çelik kullanılacak.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri