banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Çağdaşket’te ağaçlandırma seferberliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Çağdaşkent mesire alanında hummalı bir ağaçlandırma çalışması yürütüyor.

17 Kasım 2014 Pazartesi 13:17
Çağdaşket’te ağaçlandırma seferberliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Çayırova Çağdaşkent Mesire ve rekreasyon alanı 2 etap ağaçlandırma çalışmalarıyla genişletiliyor. Kentteki alan bakımından en geniş yerlerden biri olan Çağdaşkent mesire alanı, yakın gelecekte ormana dönüşecek. Alanda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil alanlar Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, ağaçlandırma yapıyorlar.   

 

200 BİN AĞAÇ

Mesire alanının çalışma yapılan bölümüne, iklim şartlarına uyum sağlayabilen toplam 128 bin adet farklı türede ağaç dikiliyor. Mesire alanında 200 işçi ve pek çok iş makinesi hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Alanda ağaçlandırmanın yanı sıra damlama sulama sitemi de kuruluyor. Toplam 700 dönüm alana sahip olan mesire alanında yaklaşık 200 bin ağaç yer alıyor. Ağaçlandırma çalışmasının yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri