banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

Büyükşehir personelinden Kızılay’a kan bağışı

Büyükşehir personeli, Kızılay’dan gelen talep üzerine kan bağışında bulunuyor

26 Şubat 2019 Salı 09:40
Büyükşehir personelinden Kızılay’a kan bağışı
 Kan bağışları genel olarak ülke çapında soğuk kış aylarında azalıyor. Azalan kan stoklarının arttırılması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde “Kan Bağışı Kampanyası” düzenleniyor. 25 – 26 Şubat tarihlerindeki etkinlik kapsamında ana hizmet binasında, Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından Kızılay’a kan bağışı yapılıyor.

 

PERSONELDEN KAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

Kızılay Kocaeli Şubesi tarafından kan bağışlarının azalması nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesine gelen talep üzerine ana hizmet binasında “Kan Bağışı Kampanyası” başlandı. Meclis Salonu önünde başlayan etkinliğe Büyükşehir Belediyesi personelleri kan bağışlarıyla büyük destek verdi. 25 – 26 Şubat tarihleri arasında devam eden kan bağışı etkinliğinde ayrıca kök hücre bağışları da yapılıyor.

 

KIŞ AYLARINDA KAN STOKLARI AZALIYOR

Kızılay ülke genelinde sağlık kuruluşlarının kan ihtiyacını karşılıyor. Özellikle kış aylarında kan bağışlarının azalması, kan stok seviyelerinin azalmasına neden oluyor. Kızılay ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Kan Bağışı Kampanyası ile kana ihtiyacı olan vatandaşların, gerekli olan kanları bulabilmesine katkıda bulunulması hedefleniyor.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri