banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

Bu Ucuzluk İzmit’e Çok Turist Çeker!

En iyi markalar inanılmaz panayır fiyatlarıyla Outlet Center İzmit 42. Geleneksel Ucuzluk Panayırında… Son gün 28 Nisan…

15 Nisan 2019 Pazartesi 12:39
Bu Ucuzluk İzmit’e Çok Turist Çeker!
Türkiye’nin ilk ve gerçek outlet merkezi Outlet Center İzmit’te, her yıl tekrarlanarak geleneksel hale gelen Ucuzluk Panayırı kampanyasının 42.’si, 12 - 28 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 28 Nisan akşamına kadar devam edecek olan 42. Geleneksel Ucuzluk Panayırı kampanyasında; dünyaca ünlü markalar yine inanılmaz panayır fiyatlarıyla satışa sunuluyor.
 
Bütün bir yıl müşterilerine, gerçek fabrika satış fiyatlarıyla akıllı ve kaliteli bir alışveriş fırsatı sunan Outlet Center İzmit’teki mağazalar, depolarındaki ürünleri eritmek ve yeni ürünlere yer açmak için ürünlerini maliyetinin de altında fiyatlarla sezonun son fırsatı olarak Ucuzluk Panayırı süresince satışa sunuyor.
 
Outlet fiyatından da uygun fiyatlar sunulan,
Outlet’in kampanyası Ucuzluk Panayırı hakkında;
 
Outlet Center İzmit’te geleneksel olarak her yıl tekrarlanan Ucuzluk Panayırı kampanyasında, mağazalarda ve üretici firmaların merkez depolarında bulunan satış hızı düşük ve sirkülâsyonu az olan ürünleri, mağaza önlerine çıkarılan çeşitli stant ve askılarda, outlet fiyatının da çok altında fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte bu yüzden, bu ürünleri bir daha bu fiyatlarla satın alamayacağının bilincinde olan tüketici, Ucuzluk Panayırı kampanyasına büyük ilgi gösteriyor.
  

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri