banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

“Bedelini en ağır şekilde ödeyecekler”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerle ilgili taziye mesajı yayımladı. Başkan Söğüt, “Hepimizin gözü yaşlı, acımız çok büyük” dedi

28 Şubat 2020 Cuma 12:38
“Bedelini en ağır şekilde ödeyecekler”

 

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerle ilgili taziye mesajı yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Mübarek bir gecede İdlib'deki hain saldırı sebebiyle gelen acı haberler yüreğimizi yakmıştır. Milletimizin başı sağ olsun. Tarihe savaş suçlusu olarak geçecek terör devletinin başı Esed, saldırıların sorumlusudur.

ULUSLARARASI DÜZENE SALDIRIDIR

Gerek rejimle ilişkileri, gerekse Astana sürecinin bir tarafı olması hasebiyle RF rejimi önleme sorumluluğunu yerine getirmemiştir. Türkiye her türlü faaliyetinde uluslararası hukukun gereğini yerine getirmekte ve uluslararası anlaşmalardan kaynaklanan haklarını sonuna kadar kullanacaktır. Suriye'de yaşananların sadece tek bir ülke ile alakalı değil, tüm dünya ile ilgilidir. Bu saldırıların uluslararası düzene de bir tehdit olduğu gerçeği gözardı edilmemelidir.

 

DEMOGRAFİK TEMİZLİK YAPIYORLAR

 İdlib düşerse milyonlarca Suriyeli mülteci, Türkiye’ye ve Avrupa’ya kaçmaya çalışacak.  Esed rejimi, uluslararası toplumun kayıtsızlığından faydalanarak, bölgede demografik temizlik yapmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu kalleş saldırının hesabını en ağır şekilde sormakta ve gereğini yapmaktadır. Bedelini en ağır şekilde ödeyeceklerdir” dedi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri