banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Bayram öncesi mezarlıklara bakım yapıldı

Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan mezarlıkları temizleyerek, Ramazan Bayramı’na hazırladı.

22 Mayıs 2020 Cuma 22:16
Bayram öncesi mezarlıklara bakım yapıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklarda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Kocaeli genelindeki Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan mezarlıklarda büyüyen otların, çalıların temizliği ve çevre düzenlemesi yapıldı. Ayrıca İzmit Bağçeşme Şehitliği’nde Büyükşehir personelleri tarafından arife ve bayramın birinci günü Kur’an-ı Kerim tilaveti okunacak.
 
TİTİZLİKLE TEMİZLENDİ
Mezarlıklarda yürütülen temizlik çalışmaları, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar bünyesinde kurulan ekiple yapıldı. Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisindeki İzmit Bağçeşme, Asri Mezarlık, Kuruçeşme Hatipköy, Tavşantepe ve Kent Mezarlıklarında oluşan otlar, çalılar, ara yollar temizlendi. Mezarlık içi ana yolları yıkandı ve çevre bakımları gerçekleştirildi. Ayrıca İzmit Bağçeşme’de bulunan şehitlik mezarlığında temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları yapıldı.  
 
ŞEHİT AİLELERİ MEZARLIKLARI ZİYARET EDİLEBİLECEK
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre şehit aileleri, bayramın birinci günü şehitlerinin mezarını ziyaret edebilecek. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri