banner427

29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Başkan Söğüt, “Sorgulayan ve araştıran bir gençliğimiz var"

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ile bir araya geldi, gençler için planlanan çalışmalar konuşuldu

28 Haziran 2020 Pazar 14:19
Başkan Söğüt, “Sorgulayan ve araştıran bir gençliğimiz var
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kent Konseyi Gençlik Meclisi yöneticileri ile bir araya geldi, gençlik için planlanan çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıya ayrıca; Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Emre Cebeci ve yönetimi katıldı.
 
BANA HEYECAN VERİYOR
Gençlere yönelik hayata geçirilecek projelerin konuşulduğu toplantıda değerlendirmelerde bulunan Başkan Şener Söğüt, “Gençlerimizi önemsiyoruz. 19 Mayıs’ta sizlerle birlikte gelen talepler sonrasında e-spor turnuvası düzenledik. Çok güzel tepkiler aldık. Gençlerimizin yaptığı çalışmaları önemsiyor, her yeni proje ve çalışmada heyecanlanıyorum.
 
İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ
Her zaman ifade ettiğim gibi gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah Körfez Belediyesi olarak gençlerimize yönelik çok önemli projeleri hayata geçireceğiz. Şehrimize katkı sunacak tüm çalışmalarda yanlarında olacağız. Gelişimleri için çalışan, çabalayan, üreten gençlerimize başarılar diliyorum” dedi. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri