banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Başkan Söğüt, “Bizi biz yapan değerlerimizi unutmamalıyız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Aşık Mevlüt İhsani Kıl Çadırı’nda düzenlenen Aşıklar Gecesi’ne katıldı. ‘Ortak paydamız; Ülkemiz” diyen Söğüt, “Dönem, birlik ve beraberliğimizi yeniden perçinleme dönemi” dedi

30 Eylül 2019 Pazartesi 12:38
Başkan Söğüt, “Bizi biz yapan değerlerimizi unutmamalıyız”
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Esentepe’de bulunan Aşık Mevlüt İhsani Kıl Çadırı’nda düzenlenen Aşıklar Gecesi’ne katıldı. Ozanların sazı eline aldığı, şairlerin sözleri ile süslediği akşamda selamlama konuşması gerçekleştiren Başkan Şener Söğüt, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Söğüt, “Hepimizin ortak paydası; Türkiye, Anadolu. Bu birlik ve beraberliğimizi bu ortamlar ile daha iyi noktalara taşımamız lazım” dedi
 
OYNANAN OYUNLARI BOZDUK
Milletimiz üzerinde asırlardır oyunlar oynandığını ama hakkın her seferinde galip geldiğini belirten Başkan Şener Söğüt, “Çok şükür birlik ve beraberliğimiz sayesinde tüm oyunları bozduk. Ülke olarak, millet olarak başımız dik, alnımız açık. Güçlü bir Türkiye olduk. Sesimizi BM’de, tüm mazlumların hakkını, zalimlerin yüzüne çarpa çarpa duyuruyoruz” dedi.
 
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMALIYIZ
Ülkemizi daha iyi noktalara taşımak adına var gücümüz ile çalışmamız gerektiğini de belirten Başkan Söğüt, “Millet olarak çok çalışmalıyız. Herkes kendi alanında, kendi dalında en iyisini yapmak için çalışmalı. Bilim ve teknolojiye ağırlık vermemiz lazım. Sanayi devrimini kaçırdık, teknoloji çağını kaçırmamak lazım. Tabi bunları yaparken kültürümüzü, gelenek ve göreneğimizi yaşatmamız lazım. Bizi biz yapan değerlerimizi unutmamalıyız” dedi.
    

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri