banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Başkan Karaosmanoğlu, Altınkemer ’de halkla birlikte denize girdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yüksek seyreden sıcaklıklarla bunalan halkla birlikte Karamürsel Altınkemer plajında denize girdi

30 Temmuz 2015 Perşembe 14:56
Başkan Karaosmanoğlu, Altınkemer ’de  halkla birlikte denize girdi

 

Yüksek seyreden sıcaklıklar nedeniyle bunalan vatandaşların serinlediği yerlerden birisi olan Karamürsel Altınkemer Plajı dünde yoğun bir günü yaşadı. Yoğun iş temposundan fırsat bularak halkla birlikte denize giren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşların huzurlu bir şekilde plajı kullanmaları nedeniyle memnun oldu. Başkan Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Necmi Kahraman’da eşlik etti.   

 

 

“VATANDAŞIMIZ MEMNUN”

Altınkemer plajına yoğun bir talebin olması ve hizmet anlamında Mavi Bayraklı plaj olmasının önemine değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Halkımızla birlikte Altınkemer sahilinde denize girdik. Çocuklarımız ve aileleri burada güzel bir zaman geçiriyorlar. Vatandaşımızın memnun ve mutlu olması, deniz tutkularını yüzlerce kilometre öteye gitmeden kentimizde yerine getirmelerini çok önemsiyorum. Hizmetlerimiz insan merkezli olduğu için, halkımızın taleplerine cevap verebiliyoruz” dedi. Başkanlar daha sonra kumsalda güreş yapan çocukları izlediler. Birbirinden renkli geçen mücadelelerde, centilmenlik de ön plandaydı.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri