18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

Başkan İsmail Baran’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Kutsal topraklarda gerçekleştirdiği umre vazifesi sonrası görevine başlayan Başkan İsmail Baran’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor

06 Şubat 2018 Salı 13:59
Başkan İsmail Baran’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kutsal topraklarda gerçekleştirdiği umre vazifesi sonrası görevine başladı. Şubat ayı meclis toplantısı sonrasında Başkan İsmail Baran’ın makamında ziyaretçileri vardı. İlk ziyaret, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Milletvekili Cemil Yaman, ‘hayırlara vesile olması’ temennisinde bulundu
HURMA VE ZEMZEM
AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Başkan Baran’ı makamında ziyaret eden AK Parti Milletvekili Cemil Yaman, “Allah umrenizi kabul buyursun. Allah her Müslüman'a kutsal toprakları görebilmeyi nasip etsin" ifadelerini kullandı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise misafirlerine hurma ve zemzem ikramında bulunarak, kutsal topraklara gitmenin her Müslüman'a nasip olmasını diledi.
GÜRSU VE DURSUN
Başkan İsmail Baran’ın diğer ziyaretçileri ise MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve MHP’li meclis üyeleri oldu. Başkan İsmail Baran, ziyaret dolayısıyla hem Zeki Gürsu’ya hem de MHP’li meclis üyelerine teşekkür etti. Ayrıca AK Parti ve CHP’li meclis üyeleri de Başkan Baran’ı ziyaret ederken, Başkan Baran ayrıca Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimini de ağırladı.
    

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri