18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Başkan Hürriyet Bayraktarlıları tek tek dinledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Bayraktar Mahallesi’ne yaptığı ziyaretle vatandaşların talep ve sorunlarını tek tek dinledi. Başkan Hürriyet, Bayraktar Mahallesi'nin en büyük eksiği olan doğalgaz için girişimlere başlayacaklarını belirtti

19 Kasım 2020 Perşembe 15:04
Başkan Hürriyet Bayraktarlıları tek tek dinledi
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Hürriyet kent merkezinin yanı sıra köyleri de sık sık ziyaret ederek aksaklıkların giderilmesi noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Hürriyet ve ekibi Bayraktar Mahallesi’ne giderek vatandaşların taleplerini dinleyip çözüm önerileri sundu. 

DOĞALGAZ İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLAYACAK

Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı ziyarette Bayraktar Mahalle Muhtarı Ali Cevat Tomurçu’nun ilettiği taleplerin notları alındı.  Bayraktar Mahallesi’ni sokak sokak gezerek tüm vatandaşları dinleyen Başkan Hürriyet, mahallenin en büyük sıkıntısı olan doğalgaz konusunda adımların atılması noktasında girişimlere başlayacaklarını belirterek, "Bayraktar'da doğalgazın olmaması vatandaşlarımız için büyük bir sorun. Doğalgaz konusunda çalışmaların hızlandırılması adına İZGAZ ile görüşeceğiz ve bu konuda yapılacak çalışmaların da takipçisi olacağız. Tüm imkanlarımız ve araçlarımızla desteğe hazırız. " ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLAR İÇİN HOBİ BAHÇESİ

Mahallelinin taleplerini tek tek dinleyen Başkan Hürriyet, eksikliklerin notunu alarak acil olan işlere en kısa sürede müdahale edileceğinin ve zamanla tüm eksikliklerin giderileceğinin sözünü verdi. Bayraktar Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Hürriyet, okul bahçesinin bir kısmının çocuklar için hobi bahçesi yapılması noktasında çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Toprağın zenginliğinden faydalanan ve bunu gelecek nesillere de aktarmak isteyen Başkan Hürriyet’in adımı ile çocuklar toprakla buluşacak.

CEMEVİNİN TADİLATI YAPILACAK

Bayraktar Cemevi'ni ziyaret ederek eksiklikleri kontrol eden Başkan Hürriyet, binanın çatısının onarılacağını ve iç dış boyama işleminin yapılacağını belirtti. Ayrıca binanın dışında bulunan alana cemaatin olumsuz hava koşullarında ibadetlerini rahatça yapabilmeleri için sundurma genişletme çalışması yapılacak. Cemevinin ardından mahalle mezarlığındaki eksiklikleri yerinde inceleyen Başkan Hürriyet, mezarlıkta temizlik ve bakım çalışması gerçekleştireceklerini ve eksik olan musalla taşının getirileceğini söyledi.

17 YIL SONRA

17 yıl sonra İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile asfalt yola kavuşan Bayraktarlılar,  çevre düzenlemeleri ile mutluluğunu ikiye katlayacak. Bölge halkının isteği üzerine alınacak ortak karar ile kadınların ulaşabileceği bir alana fırın yapılacağını belirten Başkan Hürriyet, ayrıca yağmur sularının asfalta zarar vermeden akıtılması ve asfalt altı malzemelerin aşınmasını önlemek için v kanal uygulaması yapılacağını ifade etti.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri