19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Başkan Büyükakın, ‘’Üreticimizin yeni pazarlar bulmasını sağlayacağız’’

Başkan Büyükakın, Gebze Ziraat Odası yönetimi ve AK Parti İl İstişare Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. İnsan merkezli hizmetler hakkında istişare de bulundu.

15 Nisan 2019 Pazartesi 11:23
Başkan Büyükakın, ‘’Üreticimizin yeni  pazarlar bulmasını sağlayacağız’’
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen ve yönetimlerinin yanı sıra Gebze bölgesindeki AK Parti İl İstişare Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmelerde Büyükşehir Belediyesi’nin tarıma ve hayvancılığa olan desteklerinin yanı sıra Kocaeli’nde yapılacak Gönül Belediyeciliği çalışmaları hakkında istişare gerçekleştirildi. Tarımın ve hayvancılığın Kocaeli için öneminden bahseden Büyükakın, “Büyükşehir olarak çiftçimize ve hayvancılık gerçekleştiren vatandaşlarımıza bugüne kadar destek olduk, bundan sonra da olacağız. Kalkınmanın yerelden başladığını biliyoruz, bunun için kentimizin ürettiği ekonomik değerlerin yeni pazarlar bulmasına yardımcı olacağız” dedi.
 
“YEREL TOHUMLARIMIZLA VERİMLİ ÜRETİME YARDIMCI OLACAĞIZ”
Gebze Ziraat Odası ile olan görüşmesinde Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınma programı hakkında konuklarına bilgi veren Başkan Büyükakın, kapalı sulama sistemleri, yerli tohum, destek ve hibeler hakkında daha fazla adım atacaklarını dile getirdi. Çiftçimizin ve hayvancılıkla uğraşan insanımızın bir değer ürettiğini de kaydeden Büyükakın, “Bu konuda onların daha verimli üretim gerçekleştirmesini ve bununla birlikte yeni pazarlara ulaşmasını arzu ediyoruz. Coğrafi işaretlemenin ve markalaşmanın önemini Kocaeli’ndeki üreticilerimize anlatacağız. Devlet kurumlarımızın yerli tohum desteğine biz de destek verecek, kendi öz tohumlarımızla verimli üretimin önünü açmada vatandaşımıza yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.
 
“İSTİŞARE ANLAYIŞINDAN DA ASLA KOPMAYACAĞIZ”
Önceki dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar ve Gebze Bölgesind ki İl İstişare Kurulu üyeleriyle olan birlikteliğinde de Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından dolayı tebrikleri kabul eden Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu Gönül Belediyeciliği anlayışını en iyi şekilde uygulayacağız. İnsan merkezli yürüteceğimiz hizmetlerimizi kentimizin her köşesine yayacağız. Bu yaklaşımı sahada uygularken istişare anlayışından da asla kopmayacağız. Halkla birlikte yönetim ilkesiyle, şehirle ilgili tüm önemli kararları orada yaşayanlarla birlikte alacağız” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Büyükakın, konuklarına nazik ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ederken, birliktelik çekilen hatıra fotoğraflarının ardından tamamlandı.
  

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri