banner427

banner425
19 Mart 2024 Salı

Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Unutulmadı
banner406

Başkan Büyükakın, muhtarlarla buluştu

Başkan Büyükakın,“Göreve geldiğimiz günden berigerek istişarelerimizle gerekse de muhtarlarımızla olan sohbetlerimizle ihtiyaçları tespit ediyor, yatırımlarımızı ona göre planlıyoruz” açıklamasını yaptı.

17 Ağustos 2019 Cumartesi 19:31
Başkan Büyükakın, muhtarlarla buluştu
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın,Başiskele ilçesinin muhtarlarıyla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç, Ali Yeşildal ve Mustafa Altay’ın yanı sıra Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Koral’ın da yer aldığı birliktelikte konuşan Başkan Büyükakın, “Muhtarlarımızla bir araya gelmemizdeki sebep sizleri dinlemek ve sorunlara çözüm aramak. Mahallerimizdeki eksiklikleri gidermek için de hep birlikte çalışacağız” dedi.
 
“MUHTARLARIMIZLA KURDUĞUMUZ İLETİŞİME ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”
Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş’ın da yer aldığı birliktelikte muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Büyükakın, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi vererek,Göreve geldikleri günden berigerek istişarelerine gerekse de muhtarlarımızla olan kurduğumuz iletişimle ihtiyaçları tespit ediyor, yatırımlarımızı ona göre planlıyoruz. Temel amacımız çok iyi planlamayla ihtiyaçların önceliklerini çok iyi belirleyerek halkımıza hizmet etmektir. Bu nedenle muhtarlarımızla kurduğumuz iletişime çok önem veriyoruz” ifadelerini sarf etti.
 
“ÖNCELİK SIRASINA GÖRE PLANLAMALARIMIZI YAPACAĞIZ”
Başiskeleli Muhtarlarla yakından ve tek tek ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele’yeher bir mahallenin tamamını kuşatan hizmet ve eserlerle görkemli bir şehir markasını birlikte inşa etmek için çalıştıklarını vurguladı. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ile Büyükşehir ve Başiskele Belediyesinin bürokratlarının da yer aldığı birliktelikte muhtarların yoğun ve samimi ilgisiyle karşılaşan Başkan Büyükakın, “İlçemizdeki sizlerin belirttiği eksiklikleri tamamlamak için çalışacağız” açıklamasını yaptı. Başkan Büyükakın daha sonra aşağı Yuvacık bölgesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti. Halkla birlikte sohbet eden ve çay içen Başkan Büyükakın, “Her daim halkımızla bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. İnsanımızın varsa sorunları yerinde çözmeye gayret edeceğiz” diye konuştu. Başkan Büyükakın’ın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duydukları memnuniyeti de ifade eden vatandaşlar, Büyükakın’a görevinde başarılar dilemeyi de ihmal etmediler.
  

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri