banner425
26 Nisan 2024 Cuma

Derince’de 23 Nisan Coşku ile Kutlandı

Başkan Aygün’ün Konuğu Gençler

Başkan Aygün, kendisini ziyaret eden Derinceli gençlerle birlikte Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi'ne giderek buradaki faaliyetleri inceledi

20 Kasım 2020 Cuma 12:13
Başkan Aygün’ün Konuğu Gençler
Başkan Aygün, kendisini ziyaret eden Derinceli gençlerle birlikte Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi'ne giderek buradaki faaliyetleri inceledi
 
Gençlerle Bir Araya Geliyor
Projelerini hazırlarken daima ön planda tuttuğu gençlerle bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Aygün’ün yine genç konukları vardı. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Çınarlı Cem Evi Gençlik Meclisi'nden Ferhat Başer ve Zara Koç ile Derince Çenedağ İmam Hüseyin Cem Evi Gençlerinden Sude Kızılkaya, Yeliz Yıldırım, Erener Çelik ve Gonca Karataş, Başkan Aygün’ü makamında ziyaret etti. İlçede yapımı tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili konuklarına bilgiler veren Başkan Aygün, gençlerin taleplerini ve sundukları önerileri de dikkatle dinledi.
 
Temizlik, Maske ve Mesafe
Başkan Aygün belediyede gerçekleşen sohbetin ardından gençlerle birlikte Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ne giderek burada devam eden faaliyetleri inceledi. Yaklaşık 30 bin m2’lik alanda hizmet veren Gençlik ve Spor Merkezi’nde devam eden faaliyetlerle ilgili gençlere bilgiler veren Başkan Aygün, koronavirüsle mücadele kapsamında da uyarılarda bulundu. Pandemi sürecini atlatmak için temizlik, maske ve mesafe kuralına riayet edilmesinin önemine vurgu yapan Başkan Aygün, “Allah’ın izniyle salgınla mücadele sürecini geride bırakacak ve Gençlik Merkezlerimizde çocuklarımızla, gençlerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
    

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 26 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri