banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Başkan Aygün’den Yenikent’te Esnaf Ziyareti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün Yenikent Mahallesi’ndeki Venüs İş Merkezi’nde esnaf ziyaretlerine devam etti

07 Mart 2021 Pazar 11:37
Başkan Aygün’den Yenikent’te Esnaf Ziyareti
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün Yenikent Mahallesi’ndeki Venüs İş Merkezi’nde esnaf ziyaretlerine devam etti
 
Kontrollü Normalleşme Süreci
Bir yandan projelerini hızla hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, diğer taraftan fırsat bulduğu her noktada esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Başkan Aygün bu kapsamda son olarak kontrollü normalleşme süreci ile birlikte cumartesi günü esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Aygün’e Derince Belediyesi Meclis Üyesi Yasin Kayı, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, AK Parti Derince İlçe Yöneticileri ve teşkilat mensupları da eşlik etti.
 
Esnaflarımızın Daima Yanındayız
Yenikent Mahallesi’ndeki Venüs İş Merkezi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Başkan Aygün, önemli mesajlar verdi. Koronavirüsle mücadele noktasında yeni bir adımın atıldığını belirten Başkan Aygün, “Gerek Cumhurbaşkanımız önderliğinde hükümetimiz gerekse yerel yönetimler olarak bizler salgınla mücadele sürecinde fedakarca görev yapan esnaflarımızın daima yanındayız. Kontrollü normalleşme döneminde de hassasiyetle görev yapan esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Güçlü sağlık altyapımız ve attığımız doğru adımlarla inşallah bu süreci geride bırakacağız” dedi. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri