banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Başkan Aygün’den Kadir Gecesi Mesajı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutladı

18 Mayıs 2020 Pazartesi 15:54
Başkan Aygün’den Kadir Gecesi Mesajı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutladı
 
Bin Aydan Daha Hayırlı
Başkan Aygün, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna doğru yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmanın huzurunu yaşıyoruz. Sema kapılarının ardına kadar açıldığı ve açılan ellerin geri çevrilmediği bu kutlu gece hepimize çok önemli fırsatlar sunmakta. Malumunuz salgın süreci dolayısıyla bu kutlu gecede de tedbirler kapsamında yine bir arada olamayacağız. Fakat Allah’ın izni, sağlık çalışanlarımızın yoğun gayreti ve sizlerin sabırlarıyla inşallah güzel günler bizleri bekliyor”
 
Hep Birlikte Dualar Edelim
“Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan’ın içinde dualarla karşıladığımız Kadir Gecesi hepimiz için vazgeçilmez değerdedir. Bizleri bu kutsal geceye kavuşturan rabbimize binlerce kez şükürler olsun. Bu kutlu gecede ellerimizi semaya kaldırarak sağlıklı günlere yeniden kavuşmak için hep birlikte dualar etmeyi ihmal etmeyelim. Bu vesileyle Ramazan Bayramı’nın müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin başta Derinceli hemşerilerimiz olmak üzere ülkemize, İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum” 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri