banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Başkan Aygün’den 15 Temmuz Mesajı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

14 Temmuz 2019 Pazar 16:37
Başkan Aygün’den 15 Temmuz Mesajı

Milletimiz Büyük Bir Destan Yazdı

Başkan Aygün; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz 2016 ülkemizi işgal etmek isteyen iç ve dış güçlerin en büyük oyunlarını sahnelediği, ihanetin zirve yaptığı bir tarihtir. Bu darbeci hainlerin hesaplayamadığı nokta ise milletimizin bağımsızlığına ve demokrasiye olan bağlılığı idi. Ne mutlu bize ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde tek yürek olan milletimiz, darbeci hainlere tokadını indirdi ve büyük bir destan yazdı.

 

Kahramanlarımıza Minnet Borçluyuz

“Bundan üç sene önce hain terör örgütü FETÖ’nün darbe girişimini geri püskürten şanlı milletimiz, tüm dünyaya gücünü bir kez daha gösterdi. Nice evlatlarımız o gece vatanımızı savunurken şehit düştü, gazi oldu. Bu ülkede yaşayan 82 milyon olarak hepimiz, o gece gözlerini bile kırpmadan tankların önüne atlayan, darbeci hainlere karşı göğsünü siper eden kahramanlarımıza minnet borçluyuz. Vatanımızı savunurken yaşamını yitiren tüm Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ise şifalar diliyorum.”

 

 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri