18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Başkan Aygün Ev Ziyaretlerinde

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Sırrıpaşa Mahallesi’nde Bakar ailesini ziyaret ederek burada hem aile bireyleri hem de komşularıyla bir araya geldi

16 Kasım 2019 Cumartesi 13:50
Başkan Aygün Ev Ziyaretlerinde
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Sırrıpaşa Mahallesi’nde Bakar ailesini ziyaret ederek burada hem aile bireyleri hem de komşularıyla bir araya geldi
 
Bakar Ailesine Konuk Oldu
Sürekli halkla iç içe olan ve her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gönül birlikteliğini pekiştirmeye devam ediyor. Başkan Aygün, AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği programlar kapsamında da seçim sürecinde evlerine konuk olduğu vatandaşları tekrar ziyaret ederek, hal hatır soruyor. Son olarak Sırrıpaşa Mahallesi’nde ikamet eden Ayla & Muhammet Bakar ailesine konuk olan Başkan Aygün’e bu ziyaretinde eşi Şükran Aygün, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve teşkilat mensupları da eşlik etti.
 
Evlerini ve Gönüllerini Açıyorlar
Bakar ailesinin ev sahipliğinde mahalledeki komşularının da katıldığı buluşmada görüşlerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bizlere evlerini ve gönüllerini açan Derinceli vatandaşlarımızın hanelerine konuk olarak, gönül birlikteliğimizi pekiştirmeye devam ediyoruz. Buluşmalarımız hem yaptığımız hizmetlerimizi sizlere aktarmamız hem de görüşlerinizi almamız açısından bizim için çok kıymetli. Bu vesileyle bu akşam bizleri konuk eden Sırrıpaşa Mahallesi sakinlerimiz Ayla ve Muhammet Bakar ailesine ve kıymetli komşularına çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
    

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri