banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

Başkan Aygün Cemiyetlerde

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hafta sonu gerçekleşen düğün cemiyetlerine katılarak ilçe halkının mutluluklarına ortak oldu

14 Ekim 2019 Pazartesi 12:47
Başkan Aygün Cemiyetlerde
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hafta sonu gerçekleşen düğün cemiyetlerine katılarak ilçe halkının mutluluklarına ortak oldu
 
Gençlere Mutluluklar Diledi
Derinceli vatandaşların iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hafta sonu düzenlenen düğün cemiyetlerine katılmayı da ihmal etmedi. Başkan Aygün, hafta sonu ilk olarak cumartesi günü çocukluk arkadaşı Mehmet Karakaş’ın kızı Merha Karakaş ile Burak Güney’in Başiskele Diva Garden’da gerçekleşen cemiyetlerine katılarak genç çiftin nikahlarını kıydı. Başkan Aygün, pazar günü ise ilk olarak Asiye Yıldırım ve Halim Mete çiftinin, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen düğün cemiyetlerine katılarak, genç çifte mutluluklar diledi.
 
Mehmet Özer’in Torunu Evlendi
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, mutluluklarını evlilikle taçlandıran Feride Albayrak ve Ahmet Demir’in El Asya Düğün Salonu’nda gerçekleşen cemiyetlerinde gençlerin nikahlarını kıyarak, bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, pazar günü son olarak ise Türkiye Oğuz Boyları Konfederasyonu Başkanı Mehmet Özer’in torunu Özge Aybı ile Gökhan Özdemir’in düğün cemiyetlerine katıldı. Genç çifte sağlık, huzur ve mutluluk dileyen Başkan Aygün, hediyesini takdim etmeyi de ihmal etmedi. 
Anahtar Kelimeler: Başkan Aygün Cemiyetlerde

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri