18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

BAKANLIK’TAN İZMİT BELEDİYESİ’NE ÇÖP KAMYONU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmit Belediyesi’ne çöp toplama aracı hibe etti. Bakanlık tarafından hibe edilen çöp toplama aracını Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, İzmir Devlet Malzeme Ofisi’nden teslim aldı.

20 Aralık 2012 Perşembe 09:43
BAKANLIK’TAN İZMİT BELEDİYESİ’NE ÇÖP KAMYONU
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmit Belediyesi’ne çöp toplama aracı hibe etti.  Bakanlık tarafından hibe edilen çöp toplama aracını Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, İzmir Devlet Malzeme Ofisi’nden teslim aldı. Hyundai marka sıkıştırmalı çöp kamyonunun 6+1 m3 kapasitesinde olduğu öğrenildi. Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener,çöp toplama aracının trafik işlemleri tamamlandıktan sonra hizmete gireceğini belirterek” Kuruçeşme’den Akmeşe’ye kadar 2900’a yakın  cadde ve sokakta temizlik hizmeti veriyoruz. Günde ortalama 300 ton evsel atığı 20 adet araçla topluyoruz. İzmit’in fiziki yapısı nedeniyle  bir çok dar ve çıkmaz sokak bulunuyor. Buralarda büyük araçla çöp toplamak kolay olmuyor. Bakanlık tarafından verilen araç dar sokaklardaki çalışmamızı kolaylaştıracak. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın girişimleriyle hibe edilen araç araç filomuza  güç katacak” dedi.
  

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri