banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

Aklınla 1000 Yaşa’da final zamanı

255 öğrencinin kıyasıya yarışacağı Aklınla 1000 Yaşa Zeka Oyunları Yarışması’nın finali, 28 Nisan Cumartesi günü Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek

26 Nisan 2018 Perşembe 17:05
Aklınla 1000 Yaşa’da final zamanı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Bilgievleri’nin 4. sınıf öğrencileri için düzenlediği “Aklınla 1000 Yaşa Zeka Oyunları Yarışması’nda ön eleme ve final etapları sonrasında il genelinde finale kalan öğrencileri internet sitesi üzerinden açıklamıştı. 28 Nisan Cumartesi günü Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan finalde 255 öğrenci kıyasıya mücadele edecek.
 
GÜN BOYU HEYECAN DİNMEYECEK
Hızlı bardak gösterisi, köpük balon gösterisi, rübik küp gösterisi, Burak-Kıvanç illüzyon gösterisi, play offlar ve finalistlerin açıklanması ile salonda gün boyu büyük heyecan yaşanacak. Oyuncu İrfan Kangı’nın sunumuyla gerçekleşecek olan final programında yarışma saati 09.15 olarak belirlendi. Sahne gösterilerinin 13.00’te başlayacağı final programının ödül töreni saat 15.30’da gerçekleşecek.
 
ÖDÜL YAĞMURU YAŞANACAK
Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan finalde 255 öğrenci birbirinden değerli ödüller için kıyasıya mücadele edecek. Yarışmada birinci, ikinci ve üçüncü olacak öğrencilerin okullarına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeka Oyunları Sınıfı yapılacak. Yarışmada ilk 10 sırada olacak öğrenci ve öğretmenlerine ayrıca ödüller verilecek.
  

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri