19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Akar: Hürriyet ve İmamoğlu ile insana yönelik projeler hatırlandı

Kiptaş İzmit Çınar Evler’de hak sahiplerinin dairelerin eşleştirildiği kura çekiminde konuşan TBMM Başkan Vekili Haydar Akar, “İnsana yönelik çalışmaların örneklerini en iyi Ekrem İmamoğlu ve Fatma Kaplan Hürriyet gösteriyor” dedi

07 Temmuz 2022 Perşembe 11:07
Akar: Hürriyet ve İmamoğlu ile  insana yönelik projeler hatırlandı
İzmit Belediyesi ve Kiptaş tarafından Arızlı Akpınar Mahallesi’nde yapılan Kiptaş İzmit Çınar Evler projesindeki heyecanlı bekleyiş sona erdi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi ile Çınar Evler projesindeki hak sahiplerinin daireleri belirlendi. Tören de konuşan TBMM Başkan Vekili Haydar Akar, “Son seçimlerden sonra belediyelerde güzel şeyler oluyor. Belediye başkanları insana yönelik çalışmaları ortaya koymalı. Bu çalışmaların örneklerini ise Ekrem İmamoğlu ve Fatma Kaplan Hürriyet gösteriyor” dedi.

KOCAELİ VE İSTANBUL YAŞAYAN ŞEHİRLER”
TBMM Başkan Vekili Haydar Akar Kiptaş Çınar Evlerin hak sahiplerinin evlerine kavuştuğu kura çekimi programında yaptığı konuşmasında, “İstanbul ve Kocaeli’nin en büyük problemlerinden biri konut problemidir. Depreme dayanıksız binaların yerine yeni binalar inşa etmeliyiz. Burası göç alan bir kent. Başka şehirde bir yol, okul yaptığınızda 30 yıl ihtiyaç olmaz. Kocaeli, İstanbul yaşayan şehirlerdir. O yüzden bu kentler sadece merkezi yönetimler tarafından yönetilecek kentler değillerdir. Son seçimlerden sonra belediyelerimiz güzel çalışmalar ortaya koyuyor. Belediyeler sadece çöp toplamaz, asfalt atmaz.

BAŞKANLARA TEŞEKKÜR
Belediye başkanları insana yönelik çalışmaları ortaya koymalı. Bu çalışmaların örneklerini ise Ekrem İmamoğlu ve Fatma Kaplan Hürriyet gösteriyor. Ekrem Bey ile birlikte İstanbul’da insan hatırlandı. Sosyal projeler çok önemli. Kiptaş gerçekten kentimize imza attı. Kiptaş Genel Müdürümüzün vizyonu geniş. İstanbul için çok güzel şeyler düşünüyor. Kentimizde de güzel işler oluyor. Herkes Alzheimer Yaşam Evi, Kütüphaneyi, Sanat Merkezini, İZGİM’i görmeli. Fatma Kaplan Hürriyet Başkanımıza ve Ekrem İmamoğlu Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri