18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

15 Temmuz şehit ve gazileri anısına hatıra ormanı

Büyükşehir, 15 Temmuz şehit ve gazileri anısına hatıra ormanı oluşturacak

17 Ağustos 2016 Çarşamba 11:43
15 Temmuz şehit ve gazileri  anısına hatıra ormanı

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesi darbe girişimine karşı vatanı kahramanca savunan Türk milletine vefa örneği gösteriyor. Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışma ile kentin belli bir bölgesinde, 15 Temmuz ruhuna uygun bir hatıra ormanı oluşturulacak. Bu ormanda şehit ve gazilerin isimleri yaşatılacak.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Ali Bilgi, şehit ve gazilerle ilgili yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere Şehit ve Gazi Dernekleri temsilcileriyle bir araya geldi. Antikkapı’da düzenlenen toplantıda hatıra ormanı projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Bilgi, derneklerden gelecek farklı projelerin kendilerine iletilmesi halinde değerlendirilebileceğini söyledi. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri