banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

Zafer Bayramı Derince’de Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nün 94. yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Derince’de de coşku ve sevinç içerisinde kutlandı

30 Ağustos 2016 Salı 12:30
 Zafer Bayramı Derince’de Coşkuyla Kutlandı

 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nün 94. yıldönümü Derince İlçe Kaymakamlığı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Coşku içerisinde geçen törene, Kocaeli Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Şenol Şahin, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları, askeri erkan, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, Derince’deki resmi kurumların temsilcileri, gaziler, mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütleri katıldı.

 

TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER

 

Tören, Kocaeli Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Şenol Şahin ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Kaymakamlığı’ndaki Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı. Daha sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Programda Şükrü Aracı Ortaokulu öğrencisi Alper Adem Baran günün anlam ve önemini belirten şirini okudu. Şiirden sonra Derince Eğitim Merkez Komutanlığı’nda görevli Deniz Yüzbaşı Turgay Sığıç günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.  Programın ardından Vali Yardımcısı Kara, Başkan Bulut ve Garnizon Komutanı Şahin Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen tebrikat törenine katılarak katılımcıların bayramlarını kutladı.

 

CHP VE ADD ÇELENK SUNDU

 

30 Ağustos töreninde resmi töreninin bitmesinden sonra CHP ve ADD’de anıta çelenk sundu. CHP İlçe yöneticileri anıta çelenk sunup selamlama yaptı. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Sefa Karahasan ve yönetimi de anıta çelenk sunup selamlama yaptı.

 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri